Comfortschoenen Bijns

 

Verkoop Comfortschoenen

Schoenmakerij - Herstellingen lederwaren

Solidus

Solidus heeft, in nauwe samenwerking met orthopedisten en specialisten, schoenconcepten ontwikkeld die aan de moderne eisen van zijn klanten tegemoetkomen.
Zij stellen hoge kwaliteitseisen aan de verwerking en het gebruik van materialen.

Zij bieden in hun collectie 8 schoenbreedtes aan voor dames (van F tot de extra brede maat W) en 4 schoenbreedtes voor heren (van G tot de extra brede maat W).

Voor de heel gevoelige voeten, bieden zij speciale vormen aan zoals THERAPO en voor de speciale verzorging van de voeten van diabetici en mensen met reuma, bieden zij DIABETICO aan.

Voor meer info: http://www.solidus.be/

Schein

Schein is net zoals Solidus een zeer groot Duits bedrijf die gespecialiseerd is in Comfortschoenen.

Schein biedt bovendien schoenen met stretchmateriaal aan die uiterst geschikt zijn voor mensen met gevoelige voeten. Dankzij dit materiaal voelen we de drukpunten niet op onze voeten, waardoor we pijnloos door het leven kunnen. Deze schoenen zijn uiterst flexibel en passen gemakkelijk aan.

Hun Ortho-Lady en Ortho-Gent collectie biedt tevens een uitgebreide keuze aan slippers met of zonder hielriem. Deze hebben we in verschillende kleuren en modellen. Belangrijk is dat we onze eigen orthopedische steunzolen kunnen aandoen om thuis rond te lopen.

NIEUW !!!!  NIEUW !!!!!  PIESANTO

Het comfort van onze schoenen wordt niet alleen bepaald door het ontwerp, maar ook door de hoogwaardige materialen die bij het fabricageproces worden gebruikt..  De schoenen van Piesanto zitten niet alleen maar heel comfortabel, maar ze zien er ook modieus en vrouwelijk uit!  Kom ze zeker eens ontdekken!

XSensible Stretchwalker

Xsensible SHOE Company is een Nederlands familiebedrijf met een lange traditie en een grote passie voor comfortabele en stijlvolle schoenen.

Hun grootste troef is het gebruiken van Stretch-leder. Dit is een technologie die ze zelf ontwikkeld hebben en waar ze ontzettend fier over zijn.

Dankzij dit stretch-leder voelen de schoenen extreem zacht en comfortabel aan. Zij nemen volledig de vorm van uw voeten waardoor pijn uit den boze is.

Voor meer info: https://www.xsensible.com/

Varomed

Aangenaam comfortabele bandschoenen en pantoffels.  Speciaal ontworpen voor moeilijke voeten.

 Verkrijgbaar in verschillende wijdtes.  Afwasbaar in wasmachine.

Free service and accessible to everyone

Let's go